I’m so Disappoint !!!

I hate myself !!
That sentence always come and stay on my mind in this few days, few weeks exactly. I don’t know why, why do I always want to say that sentence if I’m so sad, I’m so Disappoint and feel lonely even there are many lovely people around me.
It happen not because I’m in girl’s zone (‘M’), but this is coming suddenly into my life. This is not the 1st time i feel like this, but i dont know why this time is different with before.

If i was alone, i feel so lonely, even some sms’ come to handphone, even my lovely person call me, i’ll feel happy just for a moment, but after that i feel lonely again, i hate myself !! why should i feel like this. As usuall if I feel like this, I cry and tell my best Jesus all ’bout this, ask His help to get me out from this situation, and then I call my mother, even I never tell her the truth, ‘cos I will feel bad if hear she’s crying by listened my problems.

I want to find a place in this town, where I can tell the earth I’m bored !!!!!
Why Am I different from another people, never feel sad, never feel Disappoint, never crying, never hate their selves.
argggggggg……..
And today, bad news comes to me,hiks…hiks….hiks…
I can’t describe my feeling to hear that, but that’s the fact, i should face it.
God always has a best plan for me, all the things that happend to me is His plan.
but i can’t lie to myself that I’m so Disappoint !

Tears…why do you should be given?!
Thank you Lord You give me tears, which always accompany me if i don’t know what to do,
but how if there is no tears?Do we never cry?and what will happen if Lord gives us tears, but we never know Do we have tears or not, ‘cos it never fall down into our cheek.

I Love my tears, even all people know me as an Mushy girl, but i love my tears so…..Tengkiu Lord for the tears.

8 thoughts on “I’m so Disappoint !!!

  1. Ris, tahu gak klo seumur hidupnya manusia rata2 menghabiskan 6 L air matanya…Jangan kau habiskan sekarang…sayang kali…udah sering banjir jkt…hahaha(gak nyambung ya khan:P)

    Like

  2. jgn sedih trus lah..klo ‘i hate myself’ brarti itu namanya kita ga bersyukur.klo sedih-sedih gitu coba ingat apa-apa saja yg sudah kita dapat, apa-apa saja yg sudah Tuhan kasih ke kita, pasti sedihnya hilang deh..hidup ini pasti ada bad news dan good news, tpi coba hanya good news aja yg kita dapet, pasti hidup ga ada tantangannya kan..yg jelas hidup adalah PROSES dan selalu mengucap syukur buat apapun yg kita alami…

    Like

  3. @rodedh.h.h.aQ jd ingat ‘ama Mama’ shiro, soalnya klo Mama’ liat Qmi (Anak2nya) nangis, pasti blg gini “Jangan Sering2 Nangis ‘nang, nanti habis air matamu” =))I love and Miss my mom !!!@AnonymousaQ selalu bersyukur buat semua yg udh aQ dapat, cuma ada saat2 JENUH yang amat sangat membuatQ benar2 “Hate Myself” =(,Anyway tengkiu ‘y 4 the comment =)

    Like

  4. yap…jangan pernah bilang ‘i hate myself’…be positive aja pri..apa yang terjadi ama kita pasti ada pelajaran yg bisa diambil..n pastinya itu berguna nantinya..sok dewasa yak…xixixixi :P-monique-

    Like

  5. jadi ingat lagu “kosong” soundtractnya mengejar mas-mas———————————–Pernahkah kau merasa tidak pernah merasa sepipernahkah kau merasa tidak pernah merasa sunyiaku tak pernahaku selalu merasakannyakosong…kosong…Pernahkah kau terbangun dan merasa semua, semupernahkah kau inginkan lari dari dirimu kiniitulah aku, aku selalu merasakannyakosong…kosong…Pernahkah kau merasa tidak pernah merasa sepipernahkah kau merasa tidak pernah merasa sunyiaku tak pernahaku selalu merasakannyakosong…kosong…kosong….———————————well setidaknya ada temanmu..šŸ˜€ hehe..kalau kata broe once lain lagi..katanya “menangislah bila harus menangis.. karena memang manusia, harus menangis..” ayo Jupe.. !!semangat!

    Like

  6. @moniqueolo inang(Sista)…Mauli ate godang,mudah2an aQ bs jd lbh dewasa sepertimu, hihiihi@Cristover J – Kochuwakakka….Artist wanna be’ emang ‘y…=)),my name Moris not Jupe KOCHU GILA =p

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s